|     Creaza cont nou.

Metin2 AllStars - Joc online MMORPG

Jocul
Categoriile caracterelor
Imperiile

Personajele şi arhitectura orientului îndepartat vă transpun într-un ţinut misterios al unor technici de luptă exotice.

Păşeşte în sate reale ale orientului îndepartat şi lasă-te prins de şarmul luptătorilor asiatici. Şi tu te vei lupta în curând nu numai cu sabia sau cu arcul; vei putea încerca modalităţi rafinate de luptă cum ar fi clopotul şi evantaiul.

Creaturi periculoase se năpustesc în haită asupra ta.

Răneste grav în luptă mai multe creaturi. Dar ai mare grijă: dacă te-ai descotorosit de un adversar şi ai reuşit să-l azvârli de lânga tine, ceilalţi nu se vor lăsa de tine. Trebuie să fii foarte atent, în special în regiunea unde au căzut numeroasele blocuri de meteorit !

Devino membru al unei obşti puternice şi pune-ţi amprenta pe cursul istoriei regatului tău.

Devenind membru al unei obşti, rezultatele fiecărei bătălii în parte nu se reflectă numai în poziţia obştei, ci şi în valoarea de experienţă a fiecărui membru. Luptaţi pentru a ajunge în posesia uneia din puţinele baze miltare ale ţării. Cu cât veţi deveni mai puternici, cu atât mai mult veţi putea introduce personaje virtuale şi le veţi putea dirija.

înfruntă-i pe reprezentanţii celorlaltor regate, în lupte violente desfăşurate în centrul continentului.

în lupta corp-la-corp eşti în slujba regatului tău năzuind la supremaţia pe continent. Regatul victorios va dobândi bunuri materiale: bani şi pământ. Eroul biruitor se va bucura de faimă şi onoare. Toate acestea te aşteaptă. în acest fel, ţi se oferă posibilitatea ca în luptele viitoare ale regatului tău să porţi un rang militar superior.

Grota Exilului

La începuturi, trei fraţi menţineau componentele vieţii în ordine: Bahar-Taraji, Zeiţa Creaţiei şi fraţii ei Baljit-Elvedin, Zeul Conservării şi Beran-Setaou, Zeul Dizolvării. Locuitorii se rugau la primii doi dar le era frică de al treilea. De-a lungul timpului acesta a stârnit invidie între Beran-Setaou care pană la urmă s-a transformat în ură. Într-un final furia Zeilor a devenit atât de mare încât Beran-Setaou şi-a ucis sora - care a fost cea mai iubită de către locuitori.

Moartea zeiţei a dus la urmări dramatice. O iarnă geroasă a îngheţat lumea oamenilor. Chiar şi zeii au suferit. Beran-Setaou s-a retras şi a căutat singurătatea atunci când imensitatea a ceea ce a făcut s-a abătut asupra lui. Fratele sau Baljit-Elvedin a fost îndurerat mult timp după sora lui până când a început să-l caute pe fratele său. Când l-a gasit în grotă, o bătălie violentă a izbucnit între cei doi, bătălie pe care nici unul nu a putut să o câştige. Totuşi Baljit-Elvedin a reuşit să sigileze grota şi să se întoarcă în lumea oamenilor.

Locaţia grotei este cunoscută de foarte puţini - şi cei care cunosc locaţia o ţin secretă. Dragonul Negru conduce lumea de jos şi tot ce aparţine de această lume. El este încă plin de ura faţa de toate lucrurile vii. Şi toţi care îi trec calea vor simţi furia sa.

Catacomba Diavolului

Odata demult, Grim Reaper ii servea Stapanului sau, Zeul Distrugerii, ca mana dreapta: el a luat ceea ce a creat Bahar-Taraji, Zeita Creatiei si ceea ce a creat Baljit-Elvedin, Zeul Conservarii, unind intr-un singur lucru - viata. Dupa batalia dintre cu doi frati si izgonirea lui Beran-Setaou, Grim Reaper a ramas loial statutului sau. Chiar si in zilele noastre, el duce nenumarate victime Dumnezeului sau intr-o cripta aflata adanc sub pamant. Ecoul plansului sufletelor chinuite se aude in infinitul intunecat dand nastere unor terori inimaginabile.

Dupa apriga batalie din Turnul Demonilor, acolo unde Grim Reaper isi dadea ultima suflare, plin de sange, chiar sub ochii tai, eroii celor trei regate au crezut ca si-au invins adversarul. Dar cum poti lupta impotriva mortii? Grim Reaper si-a folosit forta neagra pentru a-si aduna in jur o intreaga armata. In timp ce se hranea cu sufletele condamnate la pieire a jurat sa se razbune.

Inainte ca razboinicii sa isi spele sangele de pe sabiile lor un huruit adanc s-a auzit din adancurile lumii si a aruncat in vazduh tunete si fulgere. Plini de teama, razboinicii s-au luptat tot drumul lor inapoi si au nimerit in infern: o lacrima a ars pamantul iar flacarile si fumul negru s-au ridicat. Tipatul sufletelor chinuite a inceput sa iasa la suprafata. Catacomba Diavolului dezvaluie grimasele sale monstruoase. Portile sale sunt deschise iar armata intunericului iese la lumina...